Versmanager

Jumbo. Daar gebeurt het!

Je kent ons waarschijnlijk als de grote gele supermarkt. Onze ambitie is echter om dé food experience provider van de toekomst te worden. Werken bij Jumbo is dan ook meer dan zomaar een baan. Je wordt onderdeel van een bijzondere familie van mensen die samen willen ondernemen en winnen. Die durven te dromen, altijd vooruit willen en grote stappen nemen zonder vrees. Werken bij Jumbo is een avontuur dat je in staat stelt te worden wie je bent. Ben jij er klaar voor?

Hoe ver(s) ga jij?

Je afdeling zo runnen dat het voelt als een natuurlijk proces. Je team zo inspireren dat ze jouw drive en ondernemerszin overnemen. En je klanten zo goed bedienen dat ze keer op keer terugkomen. Dat is jouw doel als Afdelingsmanager Vers.

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en omzet van je afdeling, die bestaat uit AGF, Convenience, Vis, Slagerij, Vleeswaren, Kaas en Brood. Je streeft naar de beste klantbeleving en de hoogste klanttevredenheid, en speelt door middel van promotieactiviteiten in op de verschillende seizoenen en de behoefte van je klanten. Onder jouw leiding zorg je samen met je team voor een aantrekkelijke versafdeling waarin de schappen en vitrines altijd gevuld zijn.

Aanvoerder. Ondernemer. Winnaar.

Vanzelfsprekend ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant en voor je team. Je bent een inspirerende persoonlijkheid die weet wat er leeft bij collega’s, zich goed kan inleven en veerkrachtig is. Je kunt snel schakelen als de situatie daarom vraagt, denkt van nature in kansen en bekijkt elke dag hoe je samen met je team resultaten verder kunt verbeteren en de omzet kunt verhogen. Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Als persoon maar ook als (product)expert van je afdeling.

Daarnaast heb je:

  • minimaal een mbo-niveau 4 diploma, eventueel aangevuld met vakdiploma’s;
  • een grote passie voor food;
  • minimaal twee jaar leidinggevende ervaring in een supermarkt.

Solliciteren?