1e medewerker Kassa

Jumbo. Daar gebeurt het!

Je kent ons waarschijnlijk als de grote gele supermarkt. Onze ambitie is echter om dé food experience provider van de toekomst te worden. Werken bij Jumbo is dan ook meer dan zomaar een baan. Je wordt onderdeel van een bijzondere familie van mensen die samen willen ondernemen en winnen. Die durven te dromen, altijd vooruit willen en grote stappen nemen zonder vrees. Werken bij Jumbo is een avontuur dat je in staat stelt te worden wie je bent. Ben jij er klaar voor?

Jouw kassa’s lopen op rolletjes

De kassastroom en klantenservice zo runnen dat het voelt als een natuurlijk proces. Je team zo inspireren dat ze jouw drive en ondernemerszin overnemen. En je klanten zo goed bedienen dat ze keer op keer terugkomen. Dat is jouw doel als 1e medewerker Kassa.

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en het resultaat van je afdeling. Daarbij gaat het om de verkoop van bloemen, tijdschriften en bijproducten zoals sigaretten en loten, en de personeelsinzet van de kassa’s en de klantenservice. Je streeft naar de beste klantbeleving en de hoogste klanttevredenheid, en speelt met promotieactiviteiten in op de behoefte van je klanten en het moment van het jaar. Onder jouw leiding zorg je met je team voor een aantrekkelijke afdeling waarin de schappen en vitrines altijd gevuld zijn.

Aanvoerder. Ondernemer. Winnaar.

Vanzelfsprekend ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant en voor je team. Je bent een inspirerende persoonlijkheid die weet wat er leeft bij collega’s, zich goed kan inleven en veerkrachtig is. Je kunt snel schakelen als de situatie daarom vraagt, denkt van nature in kansen en bekijkt elke dag hoe je samen met je team resultaten verder kunt verbeteren en de omzet kunt verhogen. Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen, als persoon maar ook als (product)expert van je afdeling.

Daarnaast heb je:

  • minimaal een mbo-niveau 4 diploma, eventueel aangevuld met vakdiploma’s;
  • ervaring met het kassaproces en geldstromen;
  • minimaal twee jaar leidinggevende ervaring in een supermarkt.

Solliciteren?