1e medewerker DKW

Jumbo. Daar gebeurt het!

Je houdt van coördineren én bent in staat om te assisteren. Je kunt een inspiratiebron zijn voor de een en tegelijkertijd de ander ondersteunen. Bij alles wat jij doet, zorg jij dat jouw afdeling volledig in dienst staat van die ene persoon waar het bij Jumbo altijd om draait: de klant. Jij wilt voor klantvriendelijkheid geen 9, maar een 9,5 scoren. Jij denkt elke dag dat het nóg beter kan.

Ben jij zo iemand? Dan zoeken we jou.

Als 1e medewerker DKW (droge kruidenierswaren) coördineer je de dagelijkse werkzaamheden wat betreft DKW, zuivel, diepvries en het winkelmagazijn. Uiteraard heb je altijd oog voor de 7 Zekerheden. Je staat altijd voor de klanten klaar, zorgt dat deze snel worden geholpen, vervult wensen en regelt passende oplossingen. De schappen zijn altijd gevuld, jouw afdeling ziet er altijd verzorgd uit. Je zorgt voor promotieactiviteiten die aansluiten op de seizoenen en de behoefte van de klant. Je stuurt medewerkers aan en ondersteunt de afdelingschef DKW. Dankzij jou loopt het allemaal op rolletjes!

Deze kwaliteiten zoeken wij in onze 1e medewerkers DKW:

Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Je wilt het beste uit jezelf en je team halen en dus wil je nieuwe dingen leren. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Dat ben je waard. Je denkt graag mee over hoe het nóg beter kan voor de klant. Je denkt in kansen om resultaten te verbeteren en omzet te verhogen. Je hebt veel productkennis, want je vindt het leuk om de klanten goed te informeren.

En verder…

  • heb je een mbo-diploma, eventueel aangevuld met vakdiploma’s;
  • beschik je over werkervaring in de detailhandel.

Samen. Ondernemen. Winnen. Dat zijn de kenmerken van ons Jumbo DNA. Voel jij je hiertoe aangetrokken en voldoe je ruimschoots aan het functieprofiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie!

Solliciteren?