Heb jij het Jumbo DNA?

Één keer per maand met al je collega’s lunchen? Jaarlijks met z’n allen battelen op de stormbaan? Niet alleen maar werken maar ook fun? Dan ben je hier op de juiste plek, want Jumbo is dé place to be. Op deze website staan alle vacatures van de Jumbo filialen in Limburg. Ben jij op zoek naar een bijbaan of wil je graag carrière maken binnen de food-retailbranche? Solliciteer dan bij ons! Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Op deze website vind je een overzicht van alle vacatures en mogelijkheden. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Onze top vacatures

mfr dkw 2

Bijbaan Kassa Maastricht Franciscus Romanusweg

Altijd een glimlach op je gezicht, behulpzaam en secuur? Ben je ook nog 16 jaar of ouder? Dan is ons afdelingsverantwoordelijk kassa opzoek naar jou! Solliciteer direct!

vers-mm

Bijbaan Vers Meerssen Rothem

Verse broden, vleeswaren, groenten en fruit. Jij geniet ervan en zorgt dat de klant met een grote glimlach de winkel verlaat. Zie jij dit wel zitten? Solliciteer direct!

jumbo-cadier-keer_0002_cadier kassa

Bijbaan Kassa Cadier en Keer

Je hebt altijd een glimlach op je gezicht, bent behulpzaam en secuur. En niet te vergeten, je behandelt de klant als koning(in). Herken jij jezelf? Solliciteer direct!

mmf vers en agf

Bijbaan Vers Maastricht Laag Mosae Forum

Je zet de klant centraal en je hebt passie voor de lekkerste verse producten. Vind je zelfstandig werken belangrijk en zie jij jezelf in deze omschrijving? Solliciteer direct!

Aanvoerder. Ondernemer. Winnaar.

Ambitie voor een leidinggevende functie bij Jumbo? Bekijk de onderstaande informatie en solliciteer direct!

Afdelingsmanager

Onze ambitie is om dé food experience speler van de toekomst te worden. Werken bij Jumbo is dan ook meer dan zomaar een baan. Je wordt onderdeel van een bijzondere familie van mensen die samen willen ondernemen om te winnen. Mensen die durven te dromen, altijd vooruit willen en zonder angst grote stappen durven te nemen. Werken bij Jumbo is een avontuur dat je in staat stelt te worden wie je bent. Ben jij er klaar voor?

1e medewerker

Je houdt van coördineren én bent in staat om te assisteren. Je kunt een inspiratiebron zijn voor de een en tegelijkertijd de ander ondersteunen. Bij alles wat jij doet, zorg jij dat jouw afdeling volledig in dienst staat van die ene persoon waar het bij Jumbo altijd om draait: de klant. Jij wilt voor klantvriendelijkheid geen 9 scoren, maar een 9,5. Jij denkt elke dag dat het nóg beter kan. Ben jij zo iemand? Dan zoeken we jou.